avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Caut avocat specializat in materia proprietatii ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Caut avocat specializat in materia proprietatii intelectuale

v-as ruga daca stie cineva un avocat bun specializat pe drepturi de autor pt. o cauza penala sa imi zica si mie, as prefera timisoara, arad. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:36, 29 August 2010
In Sectiunea consultanti gasiti avocati atat din Arad , cat si din Timis ..
www.avocatnet.ro/content/con...

www.avocatnet.ro/content/con...

Accesati aceste link-uri ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat proces finantele si fondul de mediu pt taxa prima inmatriculare virgilus virgilus Buna ziua, Caut un avocat din Timisoara care a mai castigat procese cu Administratia Finantelor Publice Timis si Administratia Fondului de Mediu in ceea ce ... (vezi toată discuția)
litigii de munca catinka catinka Am cautat pe net si nu am gasit un avocat specializat in litigii de munca din Iasi.Ma puteti ajuta, va rog, cu numele unui avocat Va multumesc. (vezi toată discuția)
Consultanta juridica avocati iuli113 iuli113 am o problema de succesiune,am mai expus-o in forum zilele trecute si ma intereseaza daca pot sa mi se ofere consultanta exacta in problema pe care o am de un ... (vezi toată discuția)