avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... COMUNICAT Casa de pensii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

COMUNICAT Casa de pensii

[ link extern ]

"Venitul net realizat este determinat în cazul contabilităţii în partidă simplă, ca diferenţă între venitul brut şi cheltuielile deductibile aferente realizării venitului, conform prevederilor Codului Fiscal, iar în cazul normelor anuale de venit este determinat pe baza acestor norme anuale de venit; "
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
Popu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 12:04, 25 August 2010
[ link extern ]

Care e problema!:))Aratati-mi si mie care e problema?! (Seitan)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220-privind venitul estimat diana20 diana20 Buna ziua, am un PFA prin care imi desfasor activitatea de Taximetrist. Functionez din 2003, iar pana acum am platit impozitul forfetar.Acum 2 saptamani mi s-a ... (vezi toată discuția)
Declaratie contribuabil if otto2007 otto2007 Buna dimineata, Am o rugaminte la domniile voastre!Daca cineva deschide o activitate de productie printr-o I.F. la finele anului 2008 si nu a depus nici un ... (vezi toată discuția)
Declaratia privind venitul estimativ carmadara carmadara Am si eu o nelamurire in aceasta problema : o persoana fizica autorizata constituita in februarie 2008 nu a depus la infiintare declaratia 220 . Acum la ... (vezi toată discuția)