avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizitare minor

daca divortul nu este definitiv dar am o ordonanta presedentiala definitiva prin care mi s-a incredintat minorul si tatal nu a cerut program de vizitare minor dar eu i-am dat minorul de buna voie pe o saptamana pe care el nu l-a respectat si deja de doua zile trebuia sa-mi inapoieze minorul, am facut sesizare la politie fara nici un rezultat pana in prezent, iar la telefon daca vorbesc cu tatal ma ameninta ca ma da in judecata sa mai cheltuiesc o gramada de bani si ca aduce minorul daca si cand vrea el ce pot sa mai fac dupa ce nici de la politie nu am nici un raspuns dupa doua zile??? daca se poate si asta ce lege trebuie respectata? va rog un raspuns urgent ce pot sa mai fac sa fie si legal si spre binele minorului?
cum va fi afectat minorul cand vede ca nu se respecta intelegerea facuta?
Cel mai recent răspuns: bartha ileana , utilizator 09:29, 25 August 2010
Conform art.307 cod penal....respectiv "Reţinerea de către un părinte a copilului său minor, fără consimţământul celuilalt părinte" sau al persoanei căreia i-a fost încredinţat minorul potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.
Deci, calea aceasta este , cea pe care ati folosit-o, plangerea la politie.
referitor la problema mea de mai sus pana cand trebuioe sa astept raspunsul sau rezultatul politiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare program vizitare minor bartha ileana bartha ileana anul trecut in iulie am bagat actele de divort, in ianuarie anul curent s-a pronuntat divortul care a fost contestat la curtea de apel Tg Mures unde iar am ... (vezi toată discuția)
Program vizita mmary mmary buna ziua, ce pot sa fac in cazul in care tatal nu respecta programul de vizita tine copilul mai mult la el si o ia fara sa-mi spuna? (vezi toată discuția)
Vizitarea copilului juliaeva juliaeva Bună seara Vă rog să mă sfătuiţi ce pot să fac, dacă fetiţa mea de 10 ani nu vrea să meargă la tatăl său. În sentinţa de divorţ s-a stabilit ... (vezi toată discuția)