Am un credit ipotecar si mi s-a cerut actualizarea datelor personale. Codebitor este sotul meu, care temporar nu are loc de munca, si mi se cer si datele lui. Credeti ca este o problema daca temporar nu are loc de munca, atata timp cat de 2.5 ani ne platim rata inainte de scadenta in fiecare luna, si nu avem probleme in a plati in continuare? Nu stiu ce parere va avea banca, dar sper sa nu ne faca probleme din aceasta cauza. Rog un raspuns urgent. Multumesc
Este doar o actualizare de date si nu o taxa in plus. Pe ei nu-i intereseaza daca ai loc de munca sau nu , la ei trebuie sa platesti ratele si atat. Conditia cu locul de munca este valabila pana la semnarea contractului de credit.
Multumesc mult pentru raspuns.
M-am gandit sa intreb, inainte de a duce formularul la banca. Ma gandeam ca poate le trece prin cap sa ceara alt codebitor, sau o garantie suplimentara, sau te miri ce. Nu stii la ce sa te astepti din partea lor. Noi am avut credite la banci si in trecut, si am platit intotdeauna inainte de scadenta, si asta timp de 7-8 ani. Ma gandesc ca si acest lucru conteaza.
nu e nicio problema.
cand mergeti la banca sa va sigurati ca e vb doar de actualizarea datelor si sa nu semnati ceva in plus.
e adevarat ca nu stii niciodata ce le da prin cap
Poprire cont
sfr
As dori o informatie despre cum se procedeaza in urmatoarea situatie: sunt codebitor la un credit pentru nevoi personale contractat de sotia mea. La randul meu ... (vezi toată discuția)