avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... nume imputernicit scris gresit intr-o inchiere civila
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

nume imputernicit scris gresit intr-o inchiere civila

buna ziua,

cu ceva timp in urma am infintat o asociatie non profit, iar dupa ce a fost admisa asociatia in sentinta civila care ni sa emis in ultima parte unde scrie "pentru aceste motive in numele legi dispune" s-a scris gresit numele persoanei imputernicite care a facut demersurile pt inregistrare, in rest datele sunt introduse corect
intrebarea mea este ce treb sa fac ca sa se modifice numele si sa se treaca numele corect.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Elena , Avocat 08:39, 25 August 2010
O cerere de indreptare a erorii materuiale intemeiata pe art. 281 cod procedura civila
Buna dimineata! Nu e nici o problema. Se depune o cerere de indreptare eroare materiala ce se va judeca in camera de consiliu (in mod normal in 2-3 sapt de la depunere/inregistrare). Apoi curge termenul de 30 zile pt redactarea corecta. Pentru motive temeinice puteti depune o cerere de urgentare a redactarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am nevoie de ajutor cristiananicoleta cristiananicoleta in hotararea de divort s-a gresit numele minorului pe care il am in custodie ,imi pute-ti spune cum sa fac o cerere de indreptare ?? Va multumesc (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva care are greseli feeelx111 feeelx111 am o sentinta definitiva si irevocabila in care numele este scris gresit. care este modalitatea de-a corecta greseala respectiva? trebuie inceput un nou proces ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca irevocabila, indreptare eroare materiala alex1325 alex1325 Am o hotarare judecatoreasca irevocabila in proces cu asociatia de locatari.La dosarul cauzei exista o expertiza tehnica mobiliara cu adresa corecta a ... (vezi toată discuția)