avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... taxe si impozite ordonanta 58/2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

taxe si impozite ordonanta 58/2010

Sunt administrator de bloc pensionar cu pensie peste 1000 de lei si am incheiat o conventie civila.Ce impozite trebuie sa platesc conform ordonantei 58 din 2010?

Alte discuții în legătură

Declaratii de venit ALIOSA ALIOSA OUG 58/2010 se aplica si in cazul in care ai un contract de prestari de servicii cu un venit lunar de 160 lei brut cu retinerea impozitului la sursa, fiind ... (vezi toată discuția)
Administrator pensionar la asociatie de bloc de proprietari adrianosnightmare598 adrianosnightmare598 Buna seara!! Sunt admninstrator pensionar la o asociatie de proprietari de bloc angajat cu conventie civila , va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Impozite si contributii aferente chelt de personal mag1962 mag1962 Buna ziua,in legatura cu noul cod fiscal pentru Asociatiile de Proprietari as dori sa imi raspundetila urmatoarele intrebari : -se mai poate face conventie ... (vezi toată discuția)