avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATII DE VENIT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATII DE VENIT

OUG 58/2010 se aplica si in cazul in care ai un contract de prestari de servicii cu un venit lunar de 160 lei brut cu retinerea impozitului la sursa, fiind administrator la un bloc? Mentionez ca sunt salariat cu contract de munca individual cu perioda determinata la o alta unitateunde mi se retin toate datoriile catre bugetul de stat.
Pentru un pensionar care de asemenea are un contract de prestari de servicii ca ingrijitor de bloc si care un vent brut de 130 lei/luna, pentru acesta se aplica OUG 58/2010?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ID CONT STRATEGY SRL , Contabil 09:55, 31 August 2010
buna ziua
sunt coordonator avon si pana acum cel mai mult am castigat undeva la 80 si ceva lei impozabili per luna. (adica din 80 lei mi se opreste impozitul 16% si restul banilor mi se vireaza in cont). si pentru acesti bani trebuie sa depun declaratiile ordonantei 58? si unde le depun? la agentia de somaj a sectorului unde am domiciliul? (respectiv la sanatate si pensii).

Mii de multumiri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventii civile ContSters70070 ContSters70070 Am incheiate cateva conventii civile de prestari servicii. Se calculeaza impozit la venitul realizat dar si contributia de 5,5% pentru sanatate. Aceste ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere obligatii de plata catre fnuass radubr radubr In perioada 16.04-30.06.2010 am desfasurat activitate pentru o firma,in baza unui contract de prestari servicii. Activitatea respectiva a fost remunerata si mi ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii cristea luminita cristea luminita Buna ziua, as vrea sa stiu in cazul in care am contract individual de munca la o institutie si mai am un contract de prestari servicii la alta institutie sunt ... (vezi toată discuția)