avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intreprindere individuala

buna ziua! sunt administratorul unei intreprinderi individuale ce desfasoara o activitate de comert cu amanuntul, infiintata in 03.11.2009, iar activitatea propriu zisa am inceput-o la 01.04.2010. va rog sa ma lamuriti ce acte contabile se depun la finante, in ce perioade si de unde pot fi procurate programele informatice pentru aceste raportari. mentionez ca am un angajat cu contract individual de munca, acestuia avand declaratia lunara 100 si 102 facute la zi inclusiva plata contributiilor. va multumesc si astept un raspuns cat mai urgent posibil.

Alte discuții în legătură

Rog ajutor cu declaratia 100. nu ma pricep. mariaurell mariaurell firma fara activitate infiintata acest an. am depus pana luna trecuta declaratiile100 si 102 lunar, pe zero. si declaratia 300 trimestrial pe zero. dar luna ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale 2007 birsanclaudia birsanclaudia Buna,am si eu o intrebare!Ce declaratii trebuie sa depun pentru sfarsitul exercitiului financiar 2007 in cazul unei societatii de comert cu amanuntul?E o ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - model de statut Veres-Andreea Veres-Andreea Buna ziua, as avea si eu nevoie de un pic de ajutor. Doresc sa imi infiintez o intreprindere individuala si am nevoie de un model de statut. Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)