avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general rog ajutor cu declaratia 100. nu ma pricep.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

rog ajutor cu declaratia 100. nu ma pricep.

firma fara activitate infiintata acest an. am depus pana luna trecuta declaratiile100 si 102 lunar, pe zero. si declaratia 300 trimestrial pe zero. dar luna asta in contabilitate se vor inregistra niste facturi. contabila momentan plecata , cu facturile a zis ca nu e problema ele trebuie sa apara pana luna decembrie. se referea la declaratia 300 cred, nu? am intrebat ce fac cu declaratiile care trebuie sa le depun luna asta . a zis sa fac ca si pana acum sa duc pe zero 102. da, dar eu duc lunar 102 si 100. #-o ce sa fac??? duc amandoua pe zero? sau facturile alea trebuiesc inregistrate acum, si daca eu duc si 100 pe zero o sa fie problema cu facturile dupa aia?? sper sa ma fac inteleasa. ma intereseaza sa aflu daca eu gresesc ducand decl 100 pe zero, daca facturile trebuie sa apara in aceasta declaratie. sau ele nu au legatura cu decl 100..
Cel mai recent răspuns: Doina B , utilizator 13:21, 20 Noiembrie 2010
Declaratia 100 nu are legatura cu facturile.
In aceasta declaratie veti trece doar la rubrica "impozit pe salarii" - zero -, in declaratia 102, toate contributiile salariale in zero, ca si pana acum.
Facturile au legatura cu impozitul pe profit si TVA-ul pe care NU le veti declara acum deoarece sunt trimestriale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale 2007 birsanclaudia birsanclaudia Buna,am si eu o intrebare!Ce declaratii trebuie sa depun pentru sfarsitul exercitiului financiar 2007 in cazul unei societatii de comert cu amanuntul?E o ... (vezi toată discuția)
Sfaturi contabile MARIA_c MARIA_c Buna ziua Am si eu nevoie de sfatul permanent al unui contabil in legatura cu tot ce inseamna ce face un contabil la o societate. Am un salon de cosmetica ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii lunare si trimestriale lillyian20 lillyian20 Buna dimineata, am revenit cu o noua intrebare. Dupa cum va spuneam mi-am infiintat o firma in data de 29.04.2010, de la registru comertului am primit actele ... (vezi toată discuția)