buna ziua
as avea rugamintea sa ma sfatuiti in legatura cu parasirea de domociliul cu un minor si cu bunurile din casa.e corect? pot justifica, cu martori, ca bunurile sunt ale mele dar cumparate in aceasta casatorie?ce se intampla daca plec? chiar dc depun plangere penala la politie? nu ma maltratat fizic dar psihic si pe mine si copil da,nu se mai poate continua asa.vreau un raspuns inainte de a gresi cu plecarea, avem o casa construita de noi , m as multumi cu bunurile ,in rest stiu ca i va reveni candva copilului casa. relatez ca nu are servici si l intretin de un an. va multumesc anticipat si scuze de formulare.
puteti pleca daca dvs considerati ca nu mai puteti convietui, nu are ce va face.
in privinta bunurilor, ma gandesc ca puteti face un inventar in prezenta unor martori cu ce ramane in casa si ce luati dvs si o declaratie ca le luati in folosinta dvs pana la un eventual partaj, ii lasati si lui cate un exemplar
Partaj
melissa.delvino
am construit o casa,nu am acte de proprietate pt k nu este terminata..terenul e pe numele sotului.au inceput probleme intre noi,sintem la un pas de a divorta ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj.
paloma1
Buna tuturor,
Problema mea este banala, dar pentru un novice destul de complicata: divort si mai ales partaj. Suntem casatoriti de 20 ani si bineinteles in ... (vezi toată discuția)