avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda primita pe nedrept.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda primita pe nedrept.

Buna ziua. Am si eu o situatie delicata.Sa va spun datele problemei.
Aseara am fost suant de unprieten sa ma duc ca sa nu ia bataie; zis si facut imi iau un prieten cu mine , ma urc in masina si ma duc la locul faptei. Acolo era o altercatie (tata si fiu il bateau pe prietenul meu). Am internvenit si i-am despartit, NU AM LOVIT PE NIMENI! Prietenul meu a facut plangere la politie unde am fost trecuti ca martori.
Inculpatii au primit 500RON amenda... si am fost informati ca o sa primit si noi amenda ca nu aveam ce cauta acolo.

As dori o lamuriere va rog. Multumesc.

E legala chestia asta? adica eu ce vina am? am dreptu sa fiu unde vreu io.
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 12:38, 26 August 2010
Nimeni nu are dreptul sa fie acolo unde vrea el, daca prin asta incalcam drepturile altei persoane; de exemplu, in casa mea nu aveti dreptul sa fiti, chiar daca d-voastra doriti, nu?
In alta ordine de idei, daca primiti un proces-verbal de contraventie prin care sunteti amendat, aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala in termen de 15 zile de la primirea acestuia.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pedeapsa pot primi - uz de spray paralizant Lupse Raluca Lupse Raluca In urma cu 4 sau 5 ani am avut o altercatie cu o verisoara pe care am spreiat-o in fata sau pe haine nu mai tin minte cu sprei paralizant deoarece a sarit la ... (vezi toată discuția)
Bataie in afara unu bar bogdan.bogdan bogdan.bogdan Buna seara, In urma cu o spatamana, un individ agresa persoanele din barul pe care il administrez (punea mana pe fund fetelor, darma sticle de pe masa ... (vezi toată discuția)
Bataie hunor80 hunor80 salut am o prblema eram in stare de ebrietate si m am intalnit cu fosta mea prietena cu care am vrut sa vorbesc iar o alta fata care era cu fosta mea prietena ... (vezi toată discuția)