avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare proces verbal Politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare proces verbal Politie

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot anula un proces verbal de contraventie dat de politie pentru depasire limita de viteza.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Constantin Radu Calugaru , Avocat 11:19, 25 August 2010
Vreti sa intrebati cum puteti incerca sa anulati un PV de contraventie, pentru ca certitudine 100% nu exista niciodata, mai ales daca sunt probe vodeo care va incrimineaza.
Formulati o plangere contraventionala in termen de 15 zile de la primirea PV.
Oricum, dati prea putine date, luati legatura "pe viu" cu un avocat, pentru ca lupta impotriva aparatelor moderne ale politiei nu se poate da prin forum.
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
Marcel Mihalache, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
Asa cum spune si colegul meu "procmarci", dati putine date in legatura cu procesul verbal de contraventie. Pentru a putea anula procesul verbal trebuie sa convingeti instanta ca procesul verbal intocmit de org. de politie nu reflecta realitatea (viteza era legala, nu conduceati dvs. si atunci trebuie sa identificati soferul - daca din fotografie nu rezulta cu claritate cine conducea vehicolul, ca aparatul de masurare a vitezei nu are "verificarea tehnica" la zi, etc.). Oricum, va sfatuiesc sa cere sfatul unui avocat pentru a preintampina alte efecte negative.
Un salut cordial,
Av. Constantin Radu Calugaru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda radar radu587 radu587 Buna, Am fost oprit in weekend de un echipaj al politiei pentru nerespectarea vitezei regulamentare. Mi s-a spus ca circulam cu 92 km/ora, eu cred ca ... (vezi toată discuția)
Amenda depasire de viteza gresit - ce pot face? laszlobotar laszlobotar Am primit o recomandata in care mi se cerea sa transmit datele conducatorului auto care a savarsit contraventia de depasire a vitezei legale in comuna Poieni ... (vezi toată discuția)
Contestarea suspendarii permisului de conducere Ioanides Ioanides Confruntat fiind cu situatia de a avea permisul suspendat de curind si studiind optiunile pe care le am pentru a-mi recupera permisul am dat peste urmatoarea ... (vezi toată discuția)