avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Infierea unui copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Infierea unui copil

Am 38 ani si vreau sa infiez o fetita de 3 luni, a carei mama e de acord sa mi-o dea. Mi s-a spus ca nu pot infia ce copil doresc, ca sunt altii la rand. Au spus ca este mai usor sa o iau in plasament, iar dupa cateva luni sa depun actele de adoptie.
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 21:06, 27 August 2010
Ioana Mocanu a scris:

Am 38 ani si vreau sa infiez o fetita de 3 luni, a carei mama e de acord sa mi-o dea. Mi s-a spus ca nu pot infia ce copil doresc, ca sunt altii la rand. Au spus ca este mai usor sa o iau in plasament, iar dupa cateva luni sa depun actele de adoptie.

Nu puteti adopta copilul ales de dvs. si pentru ca trebuie sa stati la rand dar si pentru ca respectivul copil nu a fost declarat adoptabil. Nu se permite adoptarea copiilor in modul acesta pentru a se evita goana dupa copii mai frumosi, mai blonzibruneti, mai bucalati, cu ochi verzi, negri etc. ca sa ajunga copilul in plasamaent la dvs. trebuie sa existe un motiv foarte serios pentru care mama sa biologica nu-l poate creste etc. Un site dedicat adoptiei: www.adoptia.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infierea unui copil amalia popescu amalia popescu unde ma pot adresa pt infierea unui copil din moment ce parintii au dat declaratii in fata notarilor ca sunt de acord cu infierea,(am facut toate actele ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta luise luise buna am si eu o intrebare in 2010 am recunoscut un copil care nu este copilul meu biologic , daca mama biologica isi da acordul ca si sotia mea sa infieze ... (vezi toată discuția)
Adoptie-pasi de urmat ContSters114893 ContSters114893 Buna! M-a intrebat cineva ce trebuie sa faca pentru a adopta un copil. Am citit legea adoptiei, normele de aplicare, dar nu m-am lamurit indeajuns ca sa-i pot ... (vezi toată discuția)