avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daune morale?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daune morale?

Pot cere in instanta daune morale (pentru stresul provocat) de la un angajator care nu mi-a platit drepturi salariale prevazute de Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National? Daca procesul e lipsit de taxa de timbru, in cazul in care cer aceste daune voi fi obligat sa platesc taxa de timbru? Am dat in judecata fostul angajator pentru neplata unor drepturi salariale si as vrea sa ii cer daune morale de 1 leu. Ce inseamna daune morale de 1 leu?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:18, 17 Octombrie 2007
:))
tu ceri daune morale si tot tu nu stii ce reprezinta? e ceva putred.
daune morale poti cere, numai ca trebuie sa-ti dovedesti solicitarea in fata instantei, cu probe.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2007
romibaro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict munca? D D Buna ziua. Lucrez la o firma de distributie a produselor. La nivel national suntem mai multi reprezentanti zonali, fiecare avand o arie de cateva judete care ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca - lichidare drepturi banesti liviuvalentin liviuvalentin Buna ziua, Am demisionat in data de 30 octombrie 2009 cu acordul partilor pentru neplata salariilor restante facand aceasta precizare si in ... (vezi toată discuția)
2 sfaturi, va rog ContSters74449 ContSters74449 Buna seara, voi fi concisa si va multumesc anticipat pentru lamuriri: 1) Angajatorul este obligat sa intocmeasca o fisa a postului sau se poate ... (vezi toată discuția)