avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intreprindere Individuala

Taxe Intreprindere Individuala
Am infiintat o Intreprindere Familiala in 2009 dar sunt angajat cu carte de munca la o societate comerciala cu 8 ore, trebuie sa depun declaratii la pensii, somaj, sanatate si sa platesc contributii ?
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
mari_, utilizator

Alte discuții în legătură

Intreprindere familiala, ce contributii platesc? rodicavr rodicavr Eu si sotul avem o intreprindere familiala, reparam interfoane de bloc, pina acum am platit doar contributia de asigurari sociale de sanatate. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Intreprinderea individuala ernest valentino ernest valentino In cazul in care sunt angajat cu carte de munca si am si o intreprindere individuala (agentie imobiliara), sunt obligat sa platesc contributii sociale de stat: ... (vezi toată discuția)
If-urile platesc somaj si asig. sociale ? cotmro cotmro Sint angajata permanenta si impreuna cu sotul meu (pensionar boala ) avem si o Intreprindere familiala (IF) . In acest caz trebuie sa platim contributiile de ... (vezi toată discuția)