avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Acu 2 sapt mi am depus dosarul de somaj, si urmeaza ca la inceputul lunii septembrie sa merg sa ma incadreze ca si somer. Momentan sunt in negocieri cu o firma particulara.Daca reusesc sa ma angajez, am obligatia ca sa mai anunt pe cineva, odata ce eu nu o sa ma prezint in septembrie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:13, 27 August 2010
anuntati AJOFM-ul pentru incetarea platii ajutorului de somaj si inscrierea mentiunilor in carnetul de munca.
Am uitat sa mentionez: nu am carte de munca, si nici nu am beneficiat de nici un ban din somaj, urmeaza sa beneficiez de ei daca ma duc in septembrie si-mi da acel carnet.
daca nu aveti carte dee munca, cum ati depus actele pentru obtinerea ajutorului de somaj? sinteti absolvent al unei forme de invatamint promotia 2010?
catalin ciobanu:
Se pot depune actele la Somaj si fara a avea carnet de munca (se pot duce adeverinte de vechime.

Marian09:
Deoarece ati depus actele la Somaj si ati fost inregistrat trebuie sa va duceti cu "Lista de locuri de munca vacante" (de la angajator) si sa luati repartitie pentru noul loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare dupa somaj rraicu rraicu Buna seara! am si eu o intrebare; am fost disponibilizata incepand cu data de 01.02.2010, prin desfiintarea postului; mi-am depus dsosarul de somaj; la data de ... (vezi toată discuția)
Angajare blareanabel blareanabel Buna ziua! Am o prietena care este in somaj,de cateva zile a fost la un interviu pt un loc de munca, angajatorul a trimis-o la AJOFM sa anunte ca si-a gasit ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj my23 my23 Buna ziua, Daca luna aceasta pe 14 ma duc la 1 viza pt somaj in cat timp mi se vireaza banii pe card? Multumesc (vezi toată discuția)