avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act

Buna ziua ,
Va scriu in numele unei prietene care are urmatoarea problema:
Aceasta este parte intr-un proces civil al carei obiect il reprezinta anulare act.Actele a caror nulitate absoluta o solicita cealalta parte sunt o declaratie notariala si un act aditional de renuntare la clauza de intretinere si de abitatie viagera la un contract de vanzare cumparare.Desi actele respective au incheieri de autentificare diferite ,fiind date in fata a doi notari diferiti, intre ele existant un interval de doua saptamani,avocatul reclamantului le-a prezentat ca avand aceeasi incheiere de autentificare mai exact , actul aditional are incheierea de autentificare de la declaratia notariala.Prietena mea , prin avocatul angajat,a prezentat copie dupa actul original,sustinand ca este o greseala, dar instanta nu a
tinut cont de acest lucru si a anulat actele mentionate.
Cum poate sa demonstreze in apel ca incheierea de autentificare a actului aditional a fost preluata de la declaratia notariala,pe langa schimbarea avocatului?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:07, 25 August 2010
nulitatea absoluta poate fi invocata in cazuri strict determinate. avocatul angajat al doamnei o va consilia cu certitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare !! claudlu claudlu buna ziua. am o mare problema si am nevoie urgent de sfatul sau parerea cuiva. in urma cu 1 an si ceva tataia, mi-a facut un contract de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere emanuela23 emanuela23 buna ziua! Bunicii din partea sotului ar vrea sa ne dea printr-un contract de intretire tot ce au ei cu conditia ca noi sa-i ingrijim. Am luat decizia asta din ... (vezi toată discuția)
Nelamurire act notarial ! Lumi50 Lumi50 Va rog frumos sa imi explicati ce as putea sa inteleg din urmatoarea formulare , redactata de un avocat si autentificata la notar - \" subsemnatul yyy declar ... (vezi toată discuția)