avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contributii intreprindere individuala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contributii intreprindere individuala

Va rog sa ma lamuriti in privinta contributiilor fiscale pe care trebuie sa le platesc in calitate de administator la o Intrep. Individuala
Pana acum am platit impozit si sanatate conf. deciziei de impunere - trimestrial, acum treb. sa platesc si somaj si pensie si sa depun declaratie lunar sau trimestrial, cum platesc si impozitul ? Mentionez ca sunt angajat cu carte de munca la o alta societate comerciala. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: STANCIU FLORIAN , utilizator 22:15, 26 August 2010
Si eu as fi curios sa aflu raspunsul la intrebarea asta, cu mentiunea ca eu nu mai sunt angajat in alta parte. De asemenea, cum se calculeaza aceste cotizatii? Principala activitate este comertul.
Lao Mayer a scris:

Si eu as fi curios sa aflu raspunsul la intrebarea asta, cu mentiunea ca eu nu mai sunt angajat in alta parte. De asemenea, cum se calculeaza aceste cotizatii? Principala activitate este comertul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate dependenta sau pfa Leo Leonard Leo Leonard Sunt agent consiliere la o banca printr-un contract de agent si aceasta activitate este catalogata ca fiind dependenta. banca imi cere sa-mi fac PFA si nu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa!!!!!! ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Am cateva intrebari, daca ma poate ajuta cineva cu orice informatie ii multumesc anticipat! In primul rand un pfa neplatitoare de tva si avand ... (vezi toată discuția)
Venituri de natura profesionala - obtinute ocazional Miluka Miluka Buna ziua. Astazi, 11.08.2010, a fost postat un articol pe avocatnet.ro (http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=20689) respectiv \"Haos fiscal: ... (vezi toată discuția)