am un credit ipotecar de 38000 EUR din 2007. in februarie am depus o cerere de "restructurare" a creditului in urma unei convorbiri cu un angajat al B... din Bucuresti. Aceasta restructurare consta in amanarea de la plata ratei pe o perioada de 6 luni daca puteai demonstra ca nu ai venituri suficiente da acoperi rata. Ca si venituri aveam atunci 600 ron sotia fara servici de 1 an si rata de 460EUR. Am depus dosarul si dupa 2 saptamani am fost sunat de la B?? si anuntat ca dosarul a fost aprobat. Mentionez ca nu am primit nici o decizie in scris nici pana azi (de fapt B?? niciodata nu m-a anuntat in scris de nici o modificare a ratelor sau comisioanelor). In urma cu 2 zile am primit un telefon de la B?? Bucuresti de la ceva birou care a preluat creditele neperformante.... si in acel moment am inteles ca eu figurez ca si restant de 5 luni si creditul mi-a fost predat acelui birou. Ce solutii am in acest caz? Va multumesc anticipat.
tipic pt aceasta banca, in primul rand trebuie sa va interesati clar daca acea reesalonare a fost intradevar aprobata, dupa ce fusese aprobata dvs ar fi trebuit sa semnati un nou grafic de rambursare pt ca o reesalonare duce la o recalculare a ratelor si la dobanzii, acum puteti face o adresa prin care sa solicitati un raspuns oficial cu privire la acea reesalonare (pe adresa sa aveti obligatoriu numar de intrare si un exemplar sa ramana la dvs), nu mai stiti cu cine ati vorbit atunci , cine va comunicat ca vi s-a aprobat reesalonarea, daca ati sti numele ofiterului de credite respectiv, ar ajuta foarte mult, singura solutie este sa faceti acea adresa si sa anexati doc financiare privind veniturile pe care le obtineti; dar va spun ca sunt extrem de reticenti, sigur solicitarea dvs va ajunge sub un morman de hartii, asa cum a ajuns si dosarul pt reesalonare deci inarmativa cu rabdare si nervi de fier, ca este posibil sa dati si peste un functionar "foarte de treaba", am avut si eu credit la ei si stiu ce inseamna
Va rog sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie si va invit sa cititi Regulamentul de postare in forum.
Multumesc.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita??
bob02008
Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)