avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... LICHIDARE SOCIETATE
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

LICHIDARE SOCIETATE

CONFORM LEGISLATIEI RO, CAT TIMP DUREAZA DE LA DEPUNEREA DOSARULUI DE LICHIDARE PANA LA RADIEREA SOCIETATII? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:51, 25 August 2010
Buna seara .
Este voroba de dizolvare voluntara sau dizolvare ceruta de ORC ?
Marius Bote .
CERUTA
Termenul de lichidare era de 3 ani de la dizolvarea judecatoreasca , pana in mai a.c.,si din mai s-a redus termenul , acum este de 1an de la dizolvare ,cu posibilitate de prelungire -conform O.U.G.43/2010 de modificare a Legii 31/1990.
Radierea urmeaza lichidarii .
Marius Bote .
MULTUMESC FRUMOS
Cu placere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari legea 31/1990,despre lichidari Marius Bote Marius Bote Buna dimineata colegi lichidatori si nu numai . Ce puteti spune despre OUG 43/2010 din mai 2010, cu modificarea art.260 din Legea 31/1990 ? Stiti de cand ... (vezi toată discuția)
Srl dizolvat la cererea orc imobile pe srl Fekete Balazs Fekete Balazs Am si eu o speta interesanta. Societatea comerciala a fost radiata la cererea ORC iar societatea respectiva are in proprietate un imobil, o cladire. Acuma ... (vezi toată discuția)
Procedura de lichidare a unei societati voluntar Alinbv08 Alinbv08 As dori sa stiu si eu minim 4 motive prin care se poate intra in lichidare cu o firma cu actionariat voluntar? (vezi toată discuția)