avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice receptie lucrari
Discuție deschisă în Achiziţii publice

receptie lucrari

Lucrez la o primarie pe postul de contabila .Am la plata niste lucrari efectuate in proportie de 0.25 din valoarea contractului adica 100000 lei din 430000 lei Aceste lucrari trebuie receptionate ca sa platesc factura sau pot plati pe baza de situatie de lucrari vizata de diriginte de santier receptia finala fiind cand se executa in totalitate lucrarea.
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 15:04, 31 August 2010
Platiti pe baza de:
- situatie de lucrari la stadiu fizic, insotita de antemasuratoare lucrari executate, semnat de Constructor (prin Responsabil tehnic cu executia) si vizata de Proiectant si Diriginte santier pentru certificare realitea;
- factura fiscala pentru plata partiala, intocmita pe baza situatie de lucrari
De acord cu "legalmgm".
Verificati insa si prevederile contractului dintre priemarie si constructor; sigur se specifica modul de decontare (lunar, la stadiu fizic, procentual, etc.).
Inca ceva: receptia finala se organizeaza la expirarea perioadei de garantie ( de obicei 1-2 ani dupa finalizarea lucrarilor de constructie); la finalizarea lucrarilor de constructie se organizeaza receptia de la terminarea lucrarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in urmatoarea situatie: am o promisiune de cumparare o casa ... dumitrunicole dumitrunicole Sunt in urmatoarea situatie: Am o promisiune de cumparare o casa semnata anul trecut in ianuarie ( pt 12 luni), deci expirata. Am platit avans 45%, urmand ca ... (vezi toată discuția)
Diriginte de santier, probleme dancantemir dancantemir Buna ziua Am incheiat un contract de dirigentie de santier a carui durata a expirat la intocmirea procesului verbal la terminarea lucrarilor. Platile au fost ... (vezi toată discuția)
Proces verbal receptie constructie gard - buna ziua, am achizitionat un teren si am decis sa optam pentru ... Clawdyaaa Clawdyaaa Buna ziua, Am achizitionat un teren si am decis sa optam pentru delimitarea lui prin construirea unui gard din placi de beton cu fundatie. Am mers la ... (vezi toată discuția)