avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale de ce am nevoie pentru infiintare PFA ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

de ce am nevoie pentru infiintare PFA ?

pot sa comercializez o gama variata de produse (agro-alimentare,industriale,textile) daca imi infiintez un PFA?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 19:48, 25 August 2010
Da,puteti daca sunteti in posesia unui certificat de calificare in domeniul comercial.

andymaurul
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producerea si comercializarea de sandwichiuri ambalate - care e calificarea necesara? mihalcea_65 mihalcea_65 Doresc sa-mi infiintez un PFA cu domeniul de activitate Producerea si comercializarea sandwichiurilor ambalate.Va rog sa-mi spuneti ce calificare imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru producere si comercializare sucuri naturale intr-un centru de sport corina_ilie corina_ilie Buna ziua, Ma intereseaza ce coduri CAEN ar trebui sa adaug la infiintarea unei firme cu domeniu de activitate conform cod CAEN 9311 ( centru sportiv) unde ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5211 Magazin nespecializat,comert cu amanuntul,vanzare predominanta de produse alimentare,bauturi,tigari poate comercializa si paine sau este necesara adaugarea ... (vezi toată discuția)