am un proces pe rol in care sunt parata .niste consateni isi revendica o parte din terenul intravilan al meu pe care am casa,anexele gospodaresti,via si gradina.acest pamant a fost lot dat in folosinta de C.A.P ,am autorizatie de constructie a casei din 1962,il am trecut pe titlul de proprietate (din 1996);suprafata din registrul agricol 59-62,corespunde ca marime cu cea din titlul de proprietate.in 2001,aceiasi vecini ne-au actionat in judecata pentru acelas lucru,dar in procesul aflat pe rol in prezent,au modificat putin actiunea prin faptul ca in 2001 cereau anularea titlului si o suprafata de 2000mp ,iar astazi cer constatarea nulitatii partiale a titlului meu de proprietate si revendica o suprafata de 1200 mp;au schimbat putin si partile introducand un mostenitor in plus.in 2001,li s-a respins actiunea ca nefondata;au facut si recurs,li s-a respins si acesta.avem hotararile din 2001 definitive,iar acum m-am trezit din nou data in judecata pentru acelas lucru de fapt(caci este vorba de acelas teren intravilan)precizez ca atunci cand C.A.P-ul mi-a dat acest pamant,era teren arabil,liber;in 1962 mi-am construit casa,am pus vie si gradina .muncesc acest pamant de aproape 50 de ani.care ar fi solutia in acest caz?va multumesc!!!
Sunteti obligata sa mai mergeti in instanta pentru apararea drepturilor.Obligatii la cheltuieli mari de judecata si executati silit aceste cheltuieli ca sa se potoleasca.Mergeti din nou la avocat ca sa va apere de aceste siretlicuri.Succes.