avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare societate

Buna ziua!
o intrebare am si eu!
cum pot lichida o societate care nu are profit,nu are depuse bilantul pe 2006,are sediul expirat si are de recuperat tva. Ce ar trebui sa fac ca sa o lichidez cat mai repede,mentionez ca nu s-a mai lucrat cu societatea respectiva din 2006,dar ea apare ca functionabila la recom.
Astept raspuns!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 19:57, 18 Octombrie 2007
lichidarea pe Legea 31. se solicita la Registrul Comertului. Dar te mai costa ceva bani:(
Luati legatura cu un lichidator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Re deschidere srl plus procedura de insolventa bigpaulie bigpaulie Buna ziua , Am detinut sau cred ca inca detin o societate comerciala SC Atraktiv Telecom SRL , cu ceva timp in urma societatea a fost inchisa de catre ... (vezi toată discuția)
Societate in dizolvare ContSters22096 ContSters22096 - dizolvare judiciara, cf art.237 din Legea nr. 31/1990 - bilantul anual nedepus la registrul comertului pe anul 2009 - sediu expirat - bilantul anual ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/radiere srl alext alext Doresc radierea unui SRL cu asociat unic, fara lichidator. Eu sunt asociat unic si administrator. Are sediul expirat din 4 iunie 2007 si are bilantul anual ... (vezi toată discuția)