avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuz al administratorului de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuz al administratorului de bloc

Buna seara! Administratorul de bloc nu vrea sa imi semneze si stampileze adeverinta necesara deschiderii unui sediu social la adresa la care locuiesc si sunt proprietar. Acordul vecinilor il am, dar acesta se razbuna pe o mai veche situatie in care i-am facut plangere la primarie pentru neindeplinirea obligatiilor pe care le avea. Ce potr sa fac?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:05, 27 August 2010
Mai faceti o plangere la Primarie,in acest sens!
buna seara
din cate stiu eu nu administratorul este cel care ia decizii intr-o asociatie de proprietari ci presedintele in functie cu ,comitetul executiv

administratorul este un simplu angajat al asociatiei care poate fi demis de comitetul executiv care este condus de presedinte.
Multumesc pentru raspuns.
Presedintele si administratorul sunt pe-o mana ca sa zic asa, fiind obligati in urma plangerii mele catre primarie sa dea socoteala pentru neregurile si restantele din bloc. Sunt doi betivi care m-au amenintat cu moartea fiinca le-am facut plangere. Au fost amandoi de fata la discutie si mi-au spus ca nu imi semneaza "nici daca ii spanzura cineva." Ce ma sfatuiti sa fac, tinand cont ca am nevoie urgenta sa infiintez acel sediu social la adresa la care locuiesc?



Va dau un exemplu, poate nu am fost destul de clar cu cine am onoarea sa-mi tocesc nervii. Mi-a spus ca: "trebuie sa platesc mai mult la cheltuielile comune din moment ce functioneaza un sediu social la mine in apartament".
ce inseamna de fapt "sediul social"vine lume zilnic la acest sediu, deranjeaza vecinii, folosesc liftul nici in blocul nostru nu s-a permis [prin Statut) sa inregistreze cineva firme, chiar asa zise nelucrative......spuneti despre ce este vorba...pentru in juraturi adresati-va la politia comunitara, exista inca un fel de "sectorist" care daca VREA sa vina, tot deranjeaza pe vinovat, chiar daca nu il pedespseste pe loc.......

Alte discuții în legătură

Sediu de firma in bloc de locuinte anamarinescu anamarinescu as dori sa stiu daca exista vreo prevedere legala privind interzicerea sau limitarea existentei sediilor de firme in blocurile de locuit si daca nu, care ar fi ... (vezi toată discuția)
Refuz asoc. de proprietati pentru stabilire sediu social veronica veronica Va rog sa imi spuneti daca Asociatia de Proprietari are dreptul sa refuze sa dea acordul cu privire la stabilirea sediului social al vreunei societati. Vreau ... (vezi toată discuția)
Sediu social la bloc- inteles "vecini" eugen82 eugen82 Intr-un apartament de bloc proprietate personala doresc sa inregistrez sediul social al unui srl in care sint asociat. Sediul va fi pe baza de contract de ... (vezi toată discuția)