avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pensie, somaj PFA fara venituri dupa 1 iulie 2010
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pensie, somaj PFA fara venituri dupa 1 iulie 2010

Buna ziua,

Am o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva.
Sunt in situatia urmatoare:
-PFA deschis in aprilie 2010
-sunt si angajata cu carte de munca la o societate comerciale
-nu am avut nici o factura, nici un venit pe PFA dupa 1 iulie 2010

Intrebarea este: sunt obligata sa platesc somaj si pensie in aceasta situatie?
Sunt obligata sa fac oricum contract cu ei? Sau sa declar ca nu am avut venituri??
Si daca da, pana pe ce data?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Bravos , utilizator 13:40, 26 August 2010
Se fac notificari pt. nerealizare de venituri pana la 25.08.2010 si in fiecare luna..cand se modifica venitul, de depun declaratii.
Depinde si daca esti la norma de venit sau in sistem real

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa neplatitoare de tva vpreda2003 vpreda2003 Buna ziua! In primul rand tot respectul pentru ceea ce faceti aici! Am si eu cateva intrebari: 1. Daca in perioada aprilie 2010 - februarie 2011 am avut ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220-privind venitul estimat diana20 diana20 Buna ziua, am un PFA prin care imi desfasor activitatea de Taximetrist. Functionez din 2003, iar pana acum am platit impozitul forfetar.Acum 2 saptamani mi s-a ... (vezi toată discuția)
Trecere pfa de la norma fixa la norma reala ionut_2005ro ionut_2005ro Buna ziua, Am inceput sa lucrez si mi-am infiintat PFA anul acesta in luna aprilie tocmai pentru ca atunci era mai avantajos. Precizez ca platesc impozitul ... (vezi toată discuția)