Am pus pe acest forum problema nevirarii pensiei de nenumarate ori.
Din pacate am postat aceeasta la asugurari sociale dar voi relata ceea ce am scris ulterior. .......
Sint pensionara de aproape 2 ani. Locuiesc in Londra de multi ani dar am dreptul la pensia din romania.
La indrumarea CNP Bucuresti am venit in Romania sa depun dosarul cu toate actele necesare- cont bancar deschis in romania,etc. Intrucit in Anglia nu sint in folosinta buletine am depus dosarul cu copiile de pe pasaport englez.
Toate bune pe o perioada de 6 luni dupa care pensia nu a mai fost virata pe motiv ca, IBAN cod nu mai corespunde???Enigma??? Furt??? Pensie platita dupa 2 luni si jumatate.
Dupa nenumarate telefoane, scrisori, e-mails, etc mi-au spus sa deschid cont in alta banca. Zis si facut (dus intors bilet de avion, stat 10 zile- chaltuieli nu mai spun). 4 Luni mai tirziu acelasi lucru numai ca pasaportul nu se ia in considerare decit numai cu un "Act de Identitate". ????? Revenit din nou in Romania...deschis din nou in alta parte. Acelasi lucru.....
Revenit in Romania - deschis cont in Anglia, depus dosar din nou cu noul cont....3 luni totul ok cu intirziere de 4 zile fata de ziua care scrie pe contract (ziua 10 ale lunii in contract, acum 14 ale lunii).
Suparata, voi instiinta EU si politia din Romania sectia fraude in citeva zile. Am tot crezut ca se vor trezi cumva la realitatea si seriozitatea vietii dar cred a este ceva la mijloc care poate fi deslusit numai in acest fel.