avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Taloane de pensie lipsa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Taloane de pensie lipsa

Buna seara,

Daca se poate sa am un simplu raspuns va rog...
Am intrat posesia pensiei si de ceva timp (aprox 4-5 ani) si inca nu am primit nici un talon lunar sau chiar si anual.
1. - Am intrebat CNP dar tot ma poarta pe drumuri, trimitindu-ma de la ei la banca sau si in alte parti. Oare e normal??? Stiam ca CNP trebuie sa inmineze aceste Taloane intrucit ei sint cei ce fac platile... Stie cineva cum sa intru in posesia lor??? Din nou eu domiciliez in Anglia.
2. - Mentionez de asemenea ca la fiecare an trebuie sa vin in Romania sa depun Certificat de Garantie altfel CNP nu imi vor plati pensia.

Multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Pensionara tinara , utilizator 17:27, 23 Septembrie 2012
Se arhiveaza si le puteti ridica de la Casa teritoriala de pensii de care apartineti. Posta romana nu vi-l aduce decit pe cel din luna curenta.
Buna ziua si multumesc pentru raspuns.
Ceea ce as adauga este ca, am fost la CNP de la care apartin si au spus ca cei care stam in afara tarii nu avem taloane de pensie intrucit CNP trimite la Banca numai tabele cu platile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie nevirata de nenumarate ori Pensionara tinara Pensionara tinara Buna seara, Am pus pe acest forum problema nevirarii pensiei de nenumarate ori. Din pacate am postat aceeasta la asugurari sociale dar voi relata ceea ce ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Pensia foarte mica Lukeskywalker Lukeskywalker Buna ziua, Revenind din nou in domeniul pensiilor mici...Cum se poate ca o pensie actuala sa fie marita. Mentionez ca domiciliul nu este in Romania dar cu ... (vezi toată discuția)