avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ca administrator trebuie sa platesc si alte taxe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ca administrator trebuie sa platesc si alte taxe inafara de impozitul de 16% ?

Buna seara, sunt administrator, am conventie civila si platesc impozit 16%. Trebuie sa mai platesc taxele care au aparut la somaj, casa de pensii si casa de sanatate CASMB?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Trifu , Avocat 23:22, 25 August 2010
da
Conform legii , DA!
Contributia la fondurile de: pensie, sanatate, somaj, nu sunt taxe, ele sunt contributii la fondurile respective pt. ca dvs. sa aveti dreptul la pensie, la somaj si la sanatate.
Si pana acum aveati obligatia sa le platiti. NU inteleg cum de nu le-ati platit pana acum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)
Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari mihasi mihasi 1.Aceasta ordonanta se aplica conventiilor civile ocazionale si contractelor de mandat ale presedintilor de asociatii de proprietari? 2. Au aparut normele de ... (vezi toată discuția)