avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA cu obiect activitate - traduceri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA cu obiect activitate - traduceri

Referitor la plata contributiilor conform Ordonantei 58, in cazul in care sunt salariata la o intreprindere privata si sunt si PFA as dori sa stiu cum si cand si daca trebuie sa platesc aceste contributii in cazul in care:
- nu am inregistrat venituri din aceasta activitate in 2010 (nu am avut activitate pana in luna august)
- voi inregistra pana la sfarsitul anului 2010 venituri.

Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: ANALIROMAN , utilizator 13:44, 26 August 2010
In luna cand se realizeaza venit se depun declaratii, termen 25 a lunii urmatoare iar acum cand nu aveti venituri -notificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala anushka2502 anushka2502 Am o Intreprindere Individuala infiintata in luna iunie si care nu a desfasurat nicio activitate pana in prezent. Eu sunt slarariata si la o societate ... (vezi toată discuția)
Dubla impunere pfa nedelcu.cristina nedelcu.cristina sunt pfa care desfasoara o activitate independenta, realizez exclusiv venituri de natura profesionala lunar, deci datorez contributiile individuale de ... (vezi toată discuția)
Intrebare disperata: pfa - consultanta; pana azi trebuia sa depun declaratii? AndreeaFP AndreeaFP Buna seara, Vin si eu cu o intrebare destul de disperata avand in vedere situatiile in care suntem pusi in aceasta tara condusa de niste oameni ffff ... (vezi toată discuția)