avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... titlu executoriu valabil la insolventa debitor?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

titlu executoriu valabil la insolventa debitor?

Buna ziua
Am efectuat prestari servicii pentru o societate debitoare mie care acum a intrat in insolventa.Trebuie sa ma inscriu la masa credala. Pentru o factura din cele restante mi s-a emis de debitor Bilet la ordin refuzat si am obtinut titlu executoriu. Am intrebat un executor si mi-a spus ca nu mai e valabil titlul executoriu atat timp cat s-a deschis insolventa. Acum , in legea insolventei art 66 spune" Toate creantele vor fi sususe procedurii de verificare prevazutre de lege, cu exceptia creantelor constatate prin titluri executorii" Asta ce inseamna , il primeste administratorul judiciar ca si debit sau in ordinea impartirii soldului din insolventa primesc suma restanta mai repede daca e titlu executoriu?:

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 12:15, 26 August 2010
in cazul dv. cuantumul creantei si provenienta ei este verificata si cenzurata de catre administratorul/lichidatorul judiciar numit in cauza. daca investirea este anterioara datei deschiderii procedurii ferificarea nu mai este necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita sau inscriere la masa credala? ddianna ddianna Buna ziua, In calitate de creditor, am obtinut o hotarare judecatoreasca executorie de drept, in ceea ce priveste un debitor impotriva caruia, intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala florin96 florin96 Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de inscriere la masa credala intr-un proces de declararea falimentului. Sotia mea nefiind neplatita de mai multe ... (vezi toată discuția)
Creditorul care a declansat procedura insolventei se mai inscrie la masa credala? Cristianna Cristianna Buna ziua!Am declansat deschiderea insolventei in cazul unui debitor care ne datora o suma de bani.Ne vom inscrie din nou la masa creditorilor,adica vom face ... (vezi toată discuția)