avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anulare pv de constatare si sanctionare contraventie: ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anulare pv de constatare si sanctionare contraventie: procedura de urmat

buna ziua,
am si eu nevoie de cateva indrumari/sfaturi in ceea ce priveste inregistrarea unei hotarari judecatoresti. de curand am avut castig de cauza intr-o actiune legata de o contraventie, am primit o informare prin posta dar mai departe nu cunosc pasii ce trebuiesc urmati pentru a incheia definitiv acest capitol. daca este cineva care stie ce ar trebui sa fac in continuare il rog sa ma ajute cu acele informatii.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 22:22, 26 August 2010
legalizati hotararea judecatoreasca , daca nu s-a introdus recurs de catre intimata.; acesta e primul pas, apoi, desi nu aveti obligatia, prezentati hot. la agentul constatator.
avocat Cristina Popescu
avocat Cristina Popescu a scris:

legalizati hotararea judecatoreasca , daca nu s-a introdus recurs de catre intimata.; acesta e primul pas, apoi, desi nu aveti obligatia, prezentati hot. la agentul constatator.
avocat Cristina Popescu

Stiu ca avatarul meu are o fatza antipatica. Asadar o sa fiu antipatic. Orice actiune/inactiune se face cu un scop. Intreb si eu ca robu': Care ar fi scopul legalizarii copiei dupa hotararea judecatoreasca (copiile sunt cele care se legalizeaza, nu hotararea in sine ... din motive evidente :secret: ) si apoi prezentarea victorioasa la agentul constatator ?
...
Nu aveti nimic de facut, stati linistit daca nu aveti cheltuieli judiciare de recuperat iar daca aveti cereti investirea cu formula executorie si apoi mergeti la un executor judecatoresc. Procedura de executare silita a unei autoritati administrative dureaza oleaca.
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheierea de infiintare asoc de prop e definitiva si irevocabila? nicoleta_85 nicoleta_85 cum legalizez o Incheierea de infiintare a Asoc de prop? Se legalizeaza cu mentiunea [b]definitiva si irevocabila[/b]? se [u]investeste[/u], se legalizeaza sau ... (vezi toată discuția)
Desfiintare titlu executoriu-efecte badila steluta badila steluta in urma unui proces care a avut cauza constatare nulitate act juridic am obtinut solutionare favorabila.mi s-ar putea debloca contul in urma acestei ... (vezi toată discuția)
Executarea silita batrin _daniel batrin _daniel Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: am dat in judecata un chirias pentru neplata chiriei in luna aprilie, iar acum am primit in posta hotararea ... (vezi toată discuția)