avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort- pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort- pensie de intretinere

in urma divortului fostul sot plateste pensie alimentara fetitei dar de exemplu luna trecuta a platit pe 05.07 iar luna aceasta pe 26.08 este normal acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:43, 26 August 2010
Cu toata sinceritatea va spun, bine ca plateste, cei mai multi nu o fac; neplata consecutiva a 2 luni constituie infractiune, nu si plata cu intarziere a acesteia.
avocat Cristina Popescu
normal, nenormal .............in aceste vremuri ar fi bine sa spuneti bine ca plateste!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara platita o luna da ....doua nu .... angelabadila angelabadila va rog frumos sa ma ma ajutati !!!!!!ce pot face in cazul in care tatal plateste pensia alimentara o luna da doua nu .....sau o luna da o luna nu ...cui sa ma ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara platita sporadic ? ContSters46325 ContSters46325 Prietena mea este divortata. Copiii au ramas in grija ei. Fostul sot plateste pensie alimentara sarind cate o luna. Am intrebat un avocat care a raspuns ca ... (vezi toată discuția)
Drept la vizita moisealexandra moisealexandra buna ziua.. am si eu o intrebare... am o fetita de 4 ani care sta cu mine este declarata pe numele tatalui ei si ea este in custodia mea.....daca tatal ei nu ... (vezi toată discuția)