avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social cu contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social cu contract de vanzare-cumparare

Buna ziua.
Apartamentul in care locuiesc mi-a revenit mie dupa partaj, prin sentinta civila. Acum vreau sa-l vand si sa-mi iau unul mai mic, am mare nevoie de bani, dar nu pot pentru ca aici a ramas sediul societatii pe care am infiintat-o cu fostul sot in timpul casatoriei. Am fost amandoi asociati, dupa divort a ramas el administrator si asociat unic. Dovada sediului la inmatriculare s-a facut cu contractul de vanzare cumparare al apartamentului la care eram amandoi proprietari.
Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a scoate acest sediu social din casa?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: soniya , utilizator 22:17, 26 August 2010
cip200 a scris:

Reziliati contractul si astfel il obligati sa-si mute sediul firmei.


Din pacate nu exista un contract, documentatia pentru sediu a constitui-o actul de vanzare cumparare al apartamentului la care era coproprietar. Fiind si asociat al firmei nu a mai fost nevoie de un contract, cel putin asa imi amintesc eu. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea sediului social al unei firme care a disparut Turcanu Turcanu Am inchiriat apartamentul unei firme,care si-a inregistrat sediul social la adresa apartamentului.Acum citeva luni firma a fugit din apartament si nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Sediu social - firma fostului proprietar al imobilului GabrielPt GabrielPt Detin un imobil cumparat in anul 2007, iar la o interogare efectuata la Registrul Comertului, am constatat ca fostul proprietar al imobilului are o sociatate ... (vezi toată discuția)
Am avut un apartament în care era sediul social al unei firme care nu desfășoară nicio activitate la sediu. cum îl pot obliga pe administratorul srl-ului să îl schimbe? adrian140 adrian140 Bună ziua. Am avut un apartament în care era sediul social al unei firme ,CARE NU DESFĂȘOARĂ NICIO ACTIVITATE LA SEDIU. Contractul este pe perioada ... (vezi toată discuția)