avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general anulare factura/incasare pe cerere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

anulare factura/incasare pe cerere

Suntem un srl si am gresit o factura facuta in urma cu 2 ani. Pot sa o anulez si sa o inlocuiesc cu o cerere de plata (factura era pentru activitatea de cercetare cu un inst. nat. de cercetare si nu am adaugat tva).
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Tergiversare ordonanță de plată arcturus_one arcturus_one Situație: SRL 1 a livrat marfă în urmă cu 4 ani SRL-ului 2, pe facturi. La începutul acestui an, SRL 2 refuză să plătească cv. mărfurilor livrate ... (vezi toată discuția)
Anularea din oficiu a inregistrearii in scopuri de tva Petrovic Petrovic Sunt PFA in regim real. Recent a venit de la ANAF o decizie de anulare din oficiu a inregistrarii in scopuri de TVA deoarece nu am depus timp de 6 luni ... (vezi toată discuția)
Corectare erori materiale decont tva Pop Lenuta Pop Lenuta va rog sa mi raspundeti la corectarea erorilor materiale conform OMF 179/2007 corectarea erorilor materiale din decontul de tva, persoana impozabila poate ... (vezi toată discuția)