avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... cum se face predarea documentelor gestionate in cazul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

cum se face predarea documentelor gestionate in cazul incetarii raporturilor de serviciu

sunt functionar public si ma intereseaza cadrul legal care stabileste modul in care se face predarea documentelor gestionate in perioada in care am detinut functia publica, in conditiile in care sunt incetate raporturile de serviciu. 188/1999 afisrma doar ca este obligatorie predarea documentelor...bla, bla, bla. insa ma intereseaza cum se face aceasta predare si cadrul legal care o stabileste. multumesc!
Cel mai recent răspuns: ellena , utilizator 18:29, 26 August 2010
pe baza de proces verbal. atributiile d-voastra vor fi repartizate in cadrul compartimentului functionarilor care raman, sau altei persoane, in cazul in care erati singura din compartiment.
de acest aspect raspune superiorul d-voastra (seful de serviciu/birou) care intocmeste fisele postului pt. functionarii publici din subordine, si care are sarcina de a distribui atributiile postului ramas vacant, altor persoane pina la ocuparea acestui post.
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
ellena, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de evaluare a functionarului public de executie din primarie si promovarea in trepte de salarizare. ANAFNAFA ANAFNAFA Sunt functionar public din anul 2000 acum referent clasa III superior treapta 3 gradatia 5 ,din anul 2005 nu sa mai acordat nici treapta nici gradatie iar ... (vezi toată discuția)
Modificarea raportului de serviciu in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani simonabucur simonabucur As dori sa intreb care este procedura in cazul in care o persoana este suspendata din functie la initiativa acesteia, pentru cresterea copilului pana la doi ... (vezi toată discuția)
Desfiintare functie publica de conducere anamaria81 anamaria81 Prin transformarea biroului in compartiment se desfiinteaza postul de conducere de sef birou si inca 2 posturi de executie. La celelalte posturi de executie ... (vezi toată discuția)