avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... i.i. cu venit 0 declarat la fisc, cas si cass la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

i.i. cu venit 0 declarat la fisc, cas si cass la inceputul anului 2010 ptr.2010 mai trbuie sa depun declaratiile "boc"

i.i.daca la inceputul anului 2010 am declarat venit 0 pe 2010 la fisc, cas, cass mai trbuie sa depun declaratiile "boc"?

Alte discuții în legătură

Plata cass gelone gelone itre 2007 -2012 am fost salariat si cass a fost platit de angajator dar totodata am vandut niste actiuni la bursa mai trbuie sa platesc cass pentru asta? ... (vezi toată discuția)
If-urile platesc somaj si asig. sociale ? cotmro cotmro Sint angajata permanenta si impreuna cu sotul meu (pensionar boala ) avem si o Intreprindere familiala (IF) . In acest caz trebuie sa platim contributiile de ... (vezi toată discuția)
Declaratii si termene pfa infiintat in octombrie 2009 alina zaharia alina zaharia Un pfa infiintat in 2009 octombrie cu sistem de ipozitare in sistem real care nu a avut activitate deci nici un venit ce declaratti depune ?adica era obligat ... (vezi toată discuția)