avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Se poate reclama nesimtirea (loc de parcare in spatiul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Se poate reclama nesimtirea (loc de parcare in spatiul public) ??

Buna seara,
In fata blocului in care locuiesc s-a construit un complex rezidential cu parcare subterana unde se sustine ca fiecare proprietar are platit un loc de parcare (nu stiu cate locuri de parcare sunt acolo, nu am intrat). Pe trotuarul din fata blocului (loc public) ne facem loc cativa vecini pentru masini. In fiecare seara insa se gasesc locuitori ai complexului rezidential care se parcheaza (nimic de spus este spatiu public), numai ca noi nu avem dreptul sa intram in parcarea lor pentru a parca acolo (spatiu privat). Si-asa de-abia ne intelegem noi vecinii care unde sa-si puna masina, acum ca au aparut si proprietarii de parcare subterana e haos total.
Stiu suna a problema morala, dar totusi (in afara de legea junglei ) nu exista nici o modalitate prin care sa ii indrum oarecum sa-si foloseasca locurile deja achitate (mda, majoritatea au cate 2-3 masini si probabil un singur loc platit) si sa mai lase spatiul public si pentru altii care chiar nu au unde sa-si puna masina ???
Va multumesc si daca vi se pare un subiect idiot rig adminul sa-l stearga :D
Cel mai recent răspuns: kristinikanasa , utilizator 23:32, 26 August 2010
subiectul nu e idiot, e dureros de actual.. nu exista solutie ptr prblema dvs daca nu e loc de parcare.. chiar e legea junglei.. primul venit, primul servit.. eventual puteti solicita primariei sa va marcheze un loc pe care sa il rezervati, platind o taxa anuala.. la fel si vecinii dvs
Multumesc pentru raspuns, dar chiar nu mai sunt locuri libere pe care sa le putem marca ..... #-o Trebuie sa ne apucam de niste cursuri de levitatie :)))
O seara buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doar dezvoltatorul poate parca pe trotuar ? sorin_z sorin_z Buna seara, Incerc sa fiu cat mai la subiect ... asa ca va prezint ingredientele: - una bucata cartier rezidential (peste 1000 apartamente) - una bucata ... (vezi toată discuția)
Loc parcare fata blocului crisadi crisadi M-am mutat in apartamentul nou cumparat de 2 luni - stau la parter - si in fata apart meu langa gradina din fata ap parcheaza tot timpul ( deci pe spatiu ... (vezi toată discuția)
Proprietar cu mai multe masini pe domeniul public snipe1975 snipe1975 Chiar nu se poate face nimic impotriva celor care detin mai multe masini si le parcheaza pe domeniul public, de exemplu in zonele aglomerate din orase? (vezi toată discuția)