avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Am certificat de mostenitor din 1987 am facut unistoric de rol din care rezulta ca eu figurez cu rol nr.... matricola nr.... .Cum procedez pt obtinerea titlului de proprietate ? mentionez ca sant singurul mostenitor. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: marcelion , utilizator 22:59, 27 August 2010
Va adresati in acest sens cu o cerere Primariei insotita de4 actele care sa ateste aceasta situatie
Depinde despre ce teren este vorba. Daca este teren intravilan aferent unei case, se poate rezolva prin procedura emiterii Ordinului Prefectului (dosarul este intocmit la primarie). Daca este teren extravilan/padure, etc., trebuia sa formulati cerere de retrocedare in baza legilor fondului funciar (ultima zi 30.11.2005).
despre ce acte este vorba daca se poate mai concret pe cat posibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un teren extravilan mostenire ,doar cu certificatul de mostenitor ? maria mo maria mo va rog sa-mi spuneti si mie , am un teren extravilan undeva la tara , mostenit de la tatal meu si vreau sa-l vand , eu am doar actul de mostenitor si nimic ... (vezi toată discuția)
Cum obtin titlul de proprietate? catapultat catapultat tatal a decedat de 5 ani iar mama in luna martie 2010.am cerut titlul de proprietate la primarie pentru a se face succesiunea.mi s-a spus ca nu se mai ... (vezi toată discuția)
Legea lupu privind retrocedarea padurilor larisa4y larisa4y In urma succesiunii facute la notariat .am devenit proprietara a 58 ari padure. Mentionez ca tatal meu a avut titlu de proprietate a acestui ... (vezi toată discuția)