avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citarea martorilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citarea martorilor

Salutare ! Am fost citat ca martor intr-un dosar de Furt . Citatia am gasit-o in cutia de scrisori . Intrebarea mea este ce se va intampla daca nu ma voi prezenta la data si ora comunicata in citatie ? Mentionez ca este prima citatie pe care o primesc, ca inculpatul se afla in arest preventiv iar procesul se afla in stadiul procesual de Fond.
Nu pun in discutie aici motivele pentru care nu vreau sa ma duc ci doar plec din start de la ideea ca nu am gasit citatia si ca habar nu am despre ce este vorba . Din cate stiu daca se considera ca marturia mea este importanta mi se va mai trimite o citatie iar daca nu se considera acest lucru nu mi se va mai trimite nimic. Mai stiu ca se poate ajunge la un mandat de aducere si o amenda judiciara.
Va multumesc!

lucaro

Ocupatia:

Ultima vizita: 22-Oct-2007 14:14

Vezi profilul
Trimite un mesaj privat lui lucaro
Trimite un e-mail lui lucaro
Cauta toate mesajele lui lucaro
Cel mai recent răspuns: MARIUS70 , utilizator 10:10, 27 Octombrie 2007
Procesul se amana iar tu primesti o noua citatie, amenda, si eventual mandat de aducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost citata ca martor intr-o cauza contraventionala, insa nu vreau sa ma prezint KARINA39 KARINA39 Buna ziua, Situatie: in septembrie 2011 am fost martora la un accident auto, fiind pasagera intr-una din masini. A fost o ciocnire simpla, neasigurare la ... (vezi toată discuția)
Martor proces Nonamenonumber Nonamenonumber Ce se intampla cu cineva care primeste citatie ca martor intr-un proces si nu se prezinta la Tribunal? (vezi toată discuția)
Sa ma prezint sau nu ?! Mogasanu Mogasanu Zilele trecute am primit o citatie in care se spun urmatoarele : XXXXXX este chemat in istanta , camera x m sala x , in ziua de 14 decembri 2010 ora ... (vezi toată discuția)