avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea minorilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea minorilor

intrun proces ptr. incredintarea minorilor am primit raspunsul admis actiunea solutionare as vrea sa stiu aca e in favoarea mea sai as puteasa iau copilul cu mine
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 15:53, 27 August 2010
daca d-voastra ati formulat actiunea, acest lucru inseamna ca instanta a dispus incredintarea minorului catre d-voastra; nu este irevocabila insa, este numai definitiva si poate fi executata; dupa ce hotararea se redacteaza, va va fi comunicata si ea poate fi atacata cu recurs in termen de 15 zile; daca partea adversa nu introduce recurs, atunci hotararea devine irevocabila.
avocat Cristina Popescu
e in favoarea dvs.asteptati sa vedeti daca nu formuleaza apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutatima sa inteleg sandu milica sandu milica buna ziua ajutatima sa inteleg cu hotararea judecatoreasca nu mio da judecatorul hotararea definitiva si irevocabila sau trebuie sa o ceara avocatul meu in ... (vezi toată discuția)
Atacare hotarare definitiva si irevocabila petronela popescu petronela popescu dupa castigarea minorului in judecatorie si in tribunal l-am pierdut la recurs la curtea de apel craiova dupa o discutie de 5min.am cerut respingerea ... (vezi toată discuția)
Divort geany213 geany213 Buna ziua!Numele meu este Geanina si sunt casatorita de 3 ani si as dori sa divortez.Am un copil de 2 ani.As dori sa stiu daca justitia in da in primul rand ... (vezi toată discuția)