avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... atacare hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

atacare hotarare definitiva si irevocabila

dupa castigarea minorului in judecatorie si in tribunal l-am pierdut la recurs la curtea de apel craiova dupa o discutie de 5min.am cerut respingerea recursului k fiind nefondat,a ramas in pronuntare si s-au modificat hotararile anterioare fiindui incredintat minorul sotului
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:23, 12 Octombrie 2010
nu puteti face nimic impotriva unei hotarari irevocabile.
dupa un timp, dupa ce se mai schimba situatia, puteti cere reancredintarea minorului.
care au fost motivele pt care copilul i-a fost incredintat sotului si din ce motive nu v-a fost dvs incredintat???
desi hot este def si irevocabila , nu are autoritate de lucru judecat si puteti introduce peste cateva luni o actiune pentru reincredintare minor, facand dovada ca s-au schimbat temeiurile care au stat la baza incredintarii initiale catre sotul d-voastra; in functie de motivele care au condus instanta la admiterea recursului, va orientati in formularea noii cereri; pasrati o legatura f. stransa cu copilul si cu cei care il educa- gradinita, scoala...
avocat Cristina Popescu
ce pacat! incercati sa vedeti daca puteti face revizuire sau contestatie in anulare.si apoi ar urma CEDO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reancredintare minor day_ever day_ever Maaflu intr-o situatie delicata ..sunt in divort si am o fetita de 5 ani..din prima mea casatorie mai am un baiat de 13 ani incredintat mie....Eu am fost ... (vezi toată discuția)
Ajutatima sa inteleg sandu milica sandu milica buna ziua ajutatima sa inteleg cu hotararea judecatoreasca nu mio da judecatorul hotararea definitiva si irevocabila sau trebuie sa o ceara avocatul meu in ... (vezi toată discuția)
Apel la recurs incredintare minor alinutza290 alinutza290 va rog imi poate spune cineva in cazul in care minorul in varsta de 6 ani a fost incredintat tatalui in fond si apel iar in recurs mamei in cat timp poate face ... (vezi toată discuția)