avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se calculeaza suprafata de teren aferenta?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se calculeaza suprafata de teren aferenta?

Buna ziua.

Am un apartament la curte comuna si as vrea sa stiu cum s-a calculat suprafata terenului aferent pentru care platesc chirie.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Focia , Avocat 12:19, 27 August 2010
In functie de suprafata totala a apartamentului. Asta inseamna ca daca toate apartamentele au aceeasi suprafata, suprafata de teren aferent pentru care platiti chirie este egala cu a celorlalti proprietari. Daca sunt apartamente cu doua si cu trei camere, se va plati proportional cu suprafata apartametului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente intre "cota parte de proprietate" si "cota parte de proprietate indiviza" alexberi alexberi Exista diferente intre \"Cota parte de proprietate\" si \"Cota parte de proprietate indiviza\" ? Din cate inteleg eu: 1) \"Cota parte de proprietate\" ... (vezi toată discuția)
Plata chirie teren in folosinta - teren vandut ca si cota parte in baza legii 112/1995 Mr-X Mr-X Buna ziua, Parintii mei detin un apartament si o cota parte din partile comune de 10% intr-un imobil (casa nationalizata) cumparat in baza legii ... (vezi toată discuția)
Calcul cote pentru teren curte - casa multifamiliala noua elenaz elenaz Buna ziua, Detin in coproprietate cu inca 6 prieteni un teren. Fiecare are o cota parte diferita - in functie de banii pusi la achizitionarea terenului. ... (vezi toată discuția)