avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ordonanta procurorului nu este valabila pentru politia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ordonanta procurorului nu este valabila pentru politia rutiera daca nu ii anunti personal?

am o ordonanta datata cu 17.05.2010 a procurorului care a dispus solutionarea dosarului meu dar m-am trezit cu inca un dosar penal la data de 01.07.2010 pt.ca am circulat cu masina si la control in trafic inca figuram cu permis retinut la rutiera.la rutiera mi-au spus ca data ordonantei este valabila in fata procurorului la dosarul nou care mi s-a alcatuit caci pt.ei nu conteaza ca eu trebuia sa vin personal sa ii anunt inainte sa conduc caci ei nu au de unde sa stie ca eu nu mai sunt cercetat penal si ca singurul curier sunt eu .cica asa spune legea.oare ei nu primesc raspuns de la parchet pt.dosarul pe care l-au trimis ca sa ma judece?acum am dosar penal pt.ca nu m-am dus sa anunt rutiera, asa mi-au zis
Cel mai recent răspuns: MsiVx600 , utilizator 08:06, 29 August 2010
D-voastra nu ati oferit date complete si nici nu ati fost prea clar, dar din modul in care relatati situatia e mai mult decat un abuz. Angajati un avocat.
avocat Cristina Popescu
Greseala a fost a dumneavoasta, in primul rand prostia a fost urmatoarea, nu vati dus cu rezolutia la seful politiei rutiere sa va ridicati permisul inapoi, din cate am citit pe aici cam astia sunt pasii , dupa ce se primeste rezolutia procurorului te duci fuga la seful politiei rutiere din judetul de care aparti si apoi iti primesti abcdarul inapoi. Tu figurai tot cu permisul suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis auto dupa clasare dosar penal andreiu23 andreiu23 Buna ziua, Permisul meu auto a fost retinut, ca urmare a aunui accident rutier. Am lovit o batrana, cand dadeam cu spatele in apropierea unei statii de ... (vezi toată discuția)
Dosar alcoolemie mastervoodoo mastervoodoo Buna ziua, am fost oprit pe drumul public de un politist si depistat ca am o concentratie de alcool de 0.42 aer expirat. Mi s-a deschis dosar penal, dar la ... (vezi toată discuția)
Cum cotest un pv intocmit in urma unui accident cu victime? denisa_m denisa_m Buna ziua, in luna ianuarie 2009 am fost implicata intr-un accident \"soldat cu victime\". Initial i-a fost luat permisul celuilalt sofer, apoi el a primit ... (vezi toată discuția)