in anul 2009 , 01.03.2009 s-a suspendat CIM pentru un salariat conform art.51 lit a din Codul Muncii.(02.09.2008 data de nastere a copilului);
intre timp a avut loc dizolvarea si lichidarea simultana a societatii(data radierii ianuarie 2010).Salariatul care are CIM suspendat , a venit cu cerere de continuarea suspendarii CIM pentru copil cu handicap in varsta de pana la 3 ani.
Cum trebuie sa procedeze in continuare angajatorul(cred ca este corect fostul, atat timp cat el nu mai are in prezent ,2010, calitatea de persoana juridica )
In anul 2009 s-a mers cu o adresa la ITM Bucuresti prin care am anuntat ca firma se afla in curs de lichidare , si am facut cunoscuta situatia singurului salariat care se afla atunci , in 2009, in concediu de crestere si ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani ; au pus doar un numar de inregistrare pe aceea hartie , si atat ;in carnet nu au scris nimic despre situatia firmei.
C.i.m. trebuia sa inceteze in baza art.65 C.mun., daca societatea intra in dizolvare.
In carnetul de munca nu avea ce sa scrie ... trebuia dusa decizia de incetare a c.i.m. pentru a i se inchide carnetul de munca.
Daca societatea nu mai exista si a fost radiata , incetarea raportului de munca se va face foarte greu.
Somaj tehnic
tudorache_alyna
Buna ziua, am o intrebare legata de operarea in carnetul de munca a perioadei de suspendare pt somaj tehnic, anume: am avut o perioada de 3 luni de suspendare, ... (vezi toată discuția)