avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii oug 58 declaratii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

oug 58 declaratii

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns: lucrez in domeniul asigurarilor pe baza de contract de intermediere, fara carte de munca, adica primesc un comision la incasarile realizate, iar astazi am fost sa depun declaratiile la pensii, somaj si la sanatate insa la cea din urma nu a vrut sa mi-o primeasca doar cu venitul realizat in luna iulie si vor sa-mi ia in calcul venitul realizat in urma cu 5 ani??!! Mentionez ca mie nu mi s-a oprit in acest timp decat impozitul de 16%. Multumesc mult si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 10:39, 29 August 2010
Contributia de asigurari sanatate se datoreaza de la data autorizarii ca activitate independenta in conformitate cu prevederile art. 257 din Legea sanatatii nr. 95/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de agent,comision,mandat daiu daiu Controversata OUG 82/2010 m-a ,,bagat in ceata,, Veniturile unei persoane fizice ce are un ,,contract de agent asigurari,, cu o societate ce este ... (vezi toată discuția)
Pensionar cu conventie civila irinuka2005 irinuka2005 Un pensionar este administrator al unei asociatii de proprietari angajat in baza unei conventii civile si realizeaza venituri de natura salariala(este ... (vezi toată discuția)
Contributii sanatate dragosionescu dragosionescu Am un contract de reprezentare cu un broker de asigurari. Pentru veniturile obtinute m-i s-a oprit impozit 16%. Am fost informt ca incepand cu lune IULIE 2012 ... (vezi toată discuția)