avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decret de exprop. nr.95/1978
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decret de exprop. nr.95/1978

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu acest Decret?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Maarria35 , utilizator 23:41, 29 August 2010
Multumesc pt raspuns ,dar nu am inteles exact la ce ati vrut sa va referiti cu "cereti informatii de la Consiliul local".Deci din mom ce acest Decret nu face referire la expropiere asa cum au trecut ei in Cf ,intrebarea mea este ce pot face eu in continuare pt a-mi recupera terenul avand in vedere ca Decretul ce ei l-au trecut in Cf nu exista????
Ce nu inteleg este " a adresei nr.3020/1987,la ce se poate referi cu aceasta adresa, ce poate fi???????????????????????????????
Va multumesc si va doresc o seara placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea unui teren luat abuziv Maarria35 Maarria35 Buna seara,am si eu o problema si as dori sa ma lamuriti putin.Este vorba despre un teren din spatele casei de 8.000 m/p care mi-a fost luat abuziv in 1975.A ... (vezi toată discuția)
raportul de expertiza Maarria35 Maarria35 Buna ziua,iata ca din nou am nevoie de ajutorul dvs.Am doua intrebari: 1 Ce pot face in cazul cand nu sunt de acord cu expertul numit de catre judecatoare? 2 ... (vezi toată discuția)
Ajutor descifrare acte teren alexandrer alexandrer Buna seara! Voiam sa cumparam un teren, am fost, am vazut si ne-am pus de acord. In seara aceasta am primit de la notar o varianta a promisiunii bilaterale ... (vezi toată discuția)