avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde trebuie sa caut o persoana?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde trebuie sa caut o persoana?

Buna ziua! am si eu o intrebare: trebuie sa facem susccesiunea dupa decesul parintilor nostrii. Eu sunt din Targoviste si am un frate in Bucuresti de care nu mai stiu nimic de mult timp. Cum pot sa-i aflu adresa pentru a lua legatura cu el?
Cel mai recent răspuns: ContSters56628 , utilizator 14:11, 19 Ianuarie 2009
Dumneavoastra trebuie sa va adresati Inspectoratului de Politie Bucuresti - Serv. Evidenta Persoanelor, cu cerere scrisa si dovada de achitare a taxei aferente si, in termen de cateva zile veti primi rezultatul.
Mult succes !!!
Despre care taxa este vorba?
Multumesc!
Persoanele fizice sau juridice pot solicita, în baza unor cereri scrise motivate, comunicarea unor date cu caracter personal din Registrul national de evidenta a persoanelor, referitoare la:
- date de stare civila (numele, prenumele, data si locul nasterii, cât si prenumele parintilor persoanelor în cauza);
- date referitoare la actele de identitate eliberate persoanelor despre care sunt solicitate informatii;
- date referitoare la domiciliile si resedintele acordate;
- date referitoare la codul numeric personal atribuit.
Taxa pentru furnizarea datelor este diferentiata în functie de volumul acestora.
Vezi mai multe pe [ link extern ] >
Cum caut o persoana din Croatia - Hartzi Ieftimova Desa. Nu am alte date decat ca a locuit in Ploiesti o perioada in perioada 1995 - 1997.
Daca a avut forme legale poate fi gasita in acea baza de date(Ploiesti), altfel mi se pare destul de greu.

Alte discuții în legătură

Caut o persoana, cum pot sa dau de ea? petrescucornelia petrescucornelia Caut un verisor despre care nu mai stiu nimic de peste 10 ani. Ii cunosc numele si prenumele atat ale lui cat si ale parintilor , data si locul nasterii. ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie formulata cererea pentru eliberarea certificatului constatator al nasterii mele si cererea pentru a obtine informatii de la evidenta persoanelor ,pentru a afla adresa tatalui meu? Raluca72 Raluca72 Buna seara. Cum trebuie sa arate cererea pentru obtinerea certificatului constatator al nasterii mele? Tatal meu nu m-a recunoscut la nastere(este cetatean ... (vezi toată discuția)
Obtinere dovada cetatenie romana in vederea obtinerii cnp Elenacristina Elenacristina Buna ziua cum si de unde se obtine o dovada a cetateniei unei persoane cu dubla cetatenie - romana / americana, cu domiciliul un SUA, in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)