avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cabinete medicale individuale in contract cu casmb
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cabinete medicale individuale in contract cu casmb

CMI urile intra in aceasta situatie? Eu platesc toate darile pt. angajat iar pentru mine 31,3% Cas, si 5,5% Cass. Nu platesc somaj fiindca daca inchid cabinetul intru in faliment si nu in somaj.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 10:33, 29 August 2010
Pentru veniturile profesionale realizate titularul CMI plateste conform OUG nr. 58/2010 CAS -10,5%, CASS - 5,5% si contributie somaj-0,5%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinetul medical individual - medicina de familie - trebuie sa platim conforn ordonantei 58/2010 ? lucian50 lucian50 Buna seara, Am un cabinet medical individual, medicina de familie, cu un singur salariat. Platitor de IVG, sanatate si CAS (31,3 %) lq un contract de ... (vezi toată discuția)
Nu se mai platesc taxele de 10% si 0.5% pt pfa-uri ContSters159316 ContSters159316 stimati colegi rog o lamurire am aflat cum ca nu s-ar mai plati din septembrie taxele de 10% si 0.5 % pentru PFA-URI. stiti ceva? (vezi toată discuția)
Pfa declaratii!!??? ContSters48867 ContSters48867 PFA ce declaratii trebuiesc depuse si ce taxe trebuiesc platite? (vezi toată discuția)