avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dispozitie de ridicare conform HCL nr. 4/2010
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dispozitie de ridicare conform HCL nr. 4/2010

Am o prietena caruia i s-a ridicat masina era parcata pe trotuar vis-a-vis de locul unde locuieste. Intradevar pe acest trotuar este un semn cu oprirea interzisa inainte si dupa semn , fara semnul de ridicare masina sau alt semn suplimentar.
Am mers sa isi ia masina pe linga faptul ca nu am avut voie sa intram cu ea ca cica e proprietate privata si numai o persoana poate merge aceea fiind soferul. Si-a recuperat masina contra unei sume de 750 aproximativ conform facturi si bonului fiscal si o hirtie xeroxata completata cu niste date ca cica nu a pastrat un 1m pentru pietoni (acel trotuar e juma de trotuar cam 5 m lungime hai poate 7 metri nu este circulat de nici un pieton de ani de zile) nu tu Proces Verbal nu tu amenda de la Politia Rutiera, cind a cerut poze sa dovedeasca ca asa era au trimiso la plimbarte cica faceti contestatie. Intrebare este de actualitate aceasta HCL au voie sa ridice masinile fara PV incheiat de politist si nu ar trebui sa aiba poze care sa dovedeasca acest lucru?
Stie cineva care ar fi pasi pentru contestatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters48867 , utilizator 22:51, 27 August 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare ridicare auto FeelLikeANut FeelLikeANut In data de 4 mi-a fost ridicata masina aflata la 1m distanta de un indicator de parcare (1m dupa indicator, asadar regulamentar) motivul ridicarii pe care-l ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani ridicare auto din sectorul 1 ZSPm ZSPm Ieri, 4.11.2010, mi`a fost ridicata masina de pe un \"spatiu verde\" de langa Bd. Kiseleff. Ce m`a surprins a fost faptul ca in zona nu era niciun indicator ... (vezi toată discuția)
Ridicari autoturisme. pot castiga plangerile contraventionale? cristianstefanescu cristianstefanescu Buna ziua Astazi 2 masini mi-au fost ridicate, a mea si a pritenei mele, pe motiv de parcare pe trotuar in sectorul 6 pe str. Calea Apeductului in ... (vezi toată discuția)